Az LTE antenna kiválasztása

A mobilhálózat-üzemeltetők által nyújtott vezeték nélküli internet-hozzáférési szolgáltatások egyre népszerűbb hozzáférési módját választják az előfizetők. Az adótól és a mobilszolgáltatótól függően a vezeték nélküli hozzáférési szolgáltatások különböző adatátviteli technikák alkalmazásával nyújthatók. A legnépszerűbb technológia az LTE, amely 100 - 150 Mbps (elméletben akár 600 Mbps) valós teljesítmény elérését is lehetővé teszi.

Olvasd tovább

Van olyan külső antenna, amelyik növeli az LTE sebességet?

A vezeték nélküli internethez való hozzáférés mobilhálózatokban egyre népszerűbb szolgáltatás. A szolgáltatás népszerűsége az előfizetők körében a mobilitást, a magasabb teljesítményeket és az alacsonyabb árakat jelenti. Ennek abszolút fénypontja az LTE technológia, amely lehetővé tesz olyan adatsebességet elérni, amely hasonló a vezetékes/kábeles vagy WiFi hálózatokban.

Olvasd tovább

Mobil Internet - hogyan válasszuk ki a modemet, az antennát és a csatlakozót?

A mobilhálózaton keresztüli vezetéknélküli Internet-hozzáférés egyre népszerűbb szolgáltatás. A szolgáltatás növekvő népszerűsége a felhasználók körében a mobilitásnak, magasabb teljesítménynek és az alacsonyabb áraknak köszönhető. Az abszolút fénypont az LTE technológia, amely hasonló mértékű adatelérést biztosít mint a vezetéskes/kábeles vagy WiFi hálózatok.

Olvasd tovább